Det här händer

veckansmatch

 

Två härliga fotbollsdagar för hela familjen

Under två dagar besöker Veckans Match ditt lag och din stad. Tillsammans med dig, våra samarbetspartners och A-lagsspelarna i ditt favoritlag antar vi olika utmaningar. Aktiviteterna är många och alla kan delta och prova på.

Översiktsbild

Första dagen (dagen innan match eller en dag i nära anslutning till matchen) träffas vi på ett torg eller köpcentrum i din stad. A-lagstruppen är på plats och du har möjligheten att samla autografer och få en lagbild eller tröja signerad. Dessutom kan du utmana dina favoritspelare i olika aktiviteter som våra samarbetspartners arrangerar. Se nedan aktiviteter dag 1:

 

Laget1   Laget2

 

Uppblåsbar fotbollsturnering

I vår uppblåsbara fotbollsplan möter 8 st. lag i åldrarna 8-12 år varandra i en miniturnering. Här kan du heja fram dina vänner och själv prova på att spela efter avslutad turnering.

 

Fotbollsplanen2   Fotbollsplanen1

 

Svenska spel logga (3)

SPEED SHOOTING – SKJUTER DU HÅRDAST I STAN?

Svenska Spel låter dig anta två utmaningar – Satsa allt i ”Dagens hårdaste skott” eller skjuta så lika som möjligt på tre skottförsök. Vinnarna i utmaningarna får biljetter till matchen dagen efter.

Speedshooting

Svenska Spel Gräsroten

Har ni vad som krävs för att bli årets lag? Trixa er igenom säsongens fotbollsutmaningar i Gräsrotens labyrintspel och ta er hela vägen fram till säsongsavslutning och kampen om ligasegern.

Svenska Spel - Gräsroten  Svenska Spel - Gräsroten2

 

 

Cmore TV12 FK

 

C More och TV12 utmanar dig i straffar!

En välplacerad straff tätt intill stolpen eller en krutare rakt upp i krysset. Hur du än väljer att lägga din straff så är det bara mål som räknas. Du har tre straffar på dig att göra så många mål som möjligt på rad mot en rörlig målvakt. När du satt dina straffar finns även möjligheten att med nära och kära spela FIFA 14 och utmana varandra i snabbast mål.

VECKANS_MATCH-29 - Häcken  C More & TV12c

C More & TV12  C More & TV 12b

 

BLI MÅLVAKTEN SOM LIMMAR EN BOLL I KRYSSET!

Bli fotograferad framför en installation samtidigt som du håller en boll i händerna. Bilden vrids sedan i telefonen 90 grader. Detta gör att det ser ut som man flyger i luften och limmar en boll som är på väg upp i krysset.

Bli MaÌŠlvakten som

 

 

FriendsPC_109     Liggande_PMS_PC

Prickkastning med Friends och Barncancerfonden

Minns du Lilla Sportspegelns prickkastning? Visst såg det enkelt ut genom TV-rutan? Nu är det upp till bevis. Barncancerfonden tillsammans med Friends bjuder på prickkastning.

 

Friends & Barcancerfonden2  Friends & Barncancerfonden

 

HOPPBORG

Alla barn är välkomna och leka i hoppborgen som är designad som en fotboll.

Hoppborg

5 – KAMP

Utmana dina vänner i en femkamp på området bland alla aktiviteter. För att se vilka aktiviteter som ingår klicka HÄR!

Matchdagen

På själva matchdagen ses vi på nytt, fast nu utanför ditt lags fotbollsarena, för att tillsammans ladda upp för matchen.  Förhoppningsvis har ni då tävlat till er en biljett på eventet eller köpt en biljett så att ni kan fortsätta följa favoritlaget ända in på arenan.

Dag 2

 

Nytt för i år är att vi även har ”Min fotbollsdag”. Läs mer om det HÄR!. Turnéplan och när Veckans Match kommer till din stad hittar du HÄR!