Viktor Lundberg assisterade till två av målen och gjorde ett själv när BK Häcken vann med 3-0 hemma mot Dalkurd FF.
– Det är alltid kul att göra poäng, konstaterar den offensive mittfältaren i C More efter matchen.

BK Häcken fick in ett psykologiskt viktigt 1-0-mål precis innan paus när man tog emot Dalkurd FF hemma på Bravida Arena. Bollen gick via Viktor Lundberg mot Alhassan Kamara som reagerade snabbast och klippte in ledningsmålet efter marken.

2-0 kom i inledningen av den andra halvleken då Erik Friberg med en iskall framspelning hittade Lundberg som löpt in i straffområdet, och kunde placera in bollen bredvid en chanslös Abdulaziz Demircan i gästernas kasse.

3-0 kom på kontring i matchens slutskede. Lundberg hittade ett annat nyförvärv, Karl Bohm, som på en touch sprätte upp bollen i nättaket ur högerposition i straffområdet.

– Det känns fantastiskt bra. Kul att vara tillbaka i Allsvenskan, och att göra det på det här sättet är fantastiskt. Det är alltid kul att göra poäng, summerar Lundberg i C More efter slutsignalen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren nedan.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3966724?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>