Slutskedet av GIF Sundsvall – Malmö FF bjöd på fyra mål på elva minuter. Siste målskytten blev hemmalagets Maic Sema som lade in 2-2 från nära håll.
– Vi fightar in i det sista, säger Sema i C More efter slutsignalen.

Det dröjde till den 76:e minuten innan första målet föll i mötet på Idrottsparken mellan GIF Sundsvall och Malmö FF. Då var det Jonathan Tamimi som avlossade ett långskott som tog på två Malmö-backar innan det gick in i nät.

MFF kvitterade omgående då Carlos Strandberg nickade in förre Sundsvall-spelaren Eric Larssons högerinlägg i mål, och 2-1 kom när Alexander Jeremejeff skickligt hittade högra hörnet av målet från vördnadsvärd distans.

Men Sundsvall, som dittills imponerat i spelet, tryckte på för en kvittering och efter massivt tryck mot gästernas straffområde kom det. Linus Hallenius avslutade tre gånger på kort tid innan Romain Gall kyligt hittade Maic Sema framför mållinjen, som enkelt kunde stöta in 2-2.

– Det kändes passivt, vi gav dem för mycket tid. De gjorde det väldigt bra utifrån hur vi lät dem genomföra matchen, kommenterar Malmös Jeremejeff i C More efter matchen.

– Den här matchen är bra. Enligt mig så har vi dem. Vi gör ett ledningsmål, sen vänder de, men vi ger inte upp. Vi fightar in i det sista, säger 2-2-skytten Sema kort därefter.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren nedan.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3966639?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>