Bästa elvan GW#25

Bästa elvan GW#25

Hela åtta lag är representerade när Bästa elvan från den senaste omgången av Allsvenskan Fantasy ska summeras! Här är de elva som utmärkte sig allra mest i gameweek 25.

Målvakt: Lucas Hägg Johansson (KFF), 5,1mSEK: 8 poäng
Liksom Aly Keita för två omgångar sedan tar sig Lucas Hägg Johansson in som omgångens bäste målvakt trots att ett misstag med fötterna sånär höll på att ställa till det för sitt lag. I slutändan blev ändå Hägg Johansson MVP för sitt Kalmar med fyra räddningar i 0-0-matchen mot Hammarby.

Back: Lars Krogh Gerson (NOR), 5,3mSEK: 10 poäng
Lars Krogh Gerson spelade bara 22 minuter för IFK Norrköping mot Östersund, men han hann ändå med att registreras för ett mål och en assist. Starkt jobbat!

Back: Tom Pettersson (ÖFK), 5,5mSEK: 10 poäng
Tom Pettersson spelade 90 minuter i samma match, och trots att laget släppte in fyra mål tar han sig in som en av de tre poängbästa backarna efter att även han noterats för både mål och assist.

Back: Isak Jönsson (TFF), 4,0mSEK: 9 poäng
Unge Isak Jönsson slog in 2-2-målet för Trelleborg hemma mot Elfsborg. Två extra defensiva bonuspoäng gör sedan att han tar sig in som en av omgångens tre bästa backar.

Mittfältare: Philip Haglund (IKS), 6,7mSEK: 17 poäng
Philip Haglund brukar göra viktiga mål för Sirius. I sexpoängsmatchen mot BP slog han till med tre stycken i lagets 4-2-seger och seglar därmed upp som omgångens klart bästa spelare.

Mittfältare: Philip Hellquist (BP), 6,5mSEK: 13 poäng
Philip Hellquist är god tvåa i omgången. BP-mittfältaren gjorde båda lagets mål, varav ett var en sensationell volley, i förlusten på Studan, och kammade dessutom hem en defensiv bonuspoäng.

Mittfältare: Sam Lundholm (IKS), 5,8mSEK: 11 poäng
Sam Lundholm fortsatte sin fina form med att spela fram till två av Haglunds mål mot BP. Den trixige yttern låg dessutom bakom ett par jättelägen för medspelare som det dock inte blev mål på – men sådant räknas också i Allsvenskan Fantasy!

Mittfältare: Anders Christiansen (MFF), 9,5mSEK: 10 poäng
Malmö tog sånär tre tunga poäng borta mot serieledaren AIK, inte minst tack vare en bra insats av innermittfältaren Anders Christiansen. Dansken lade in 1-0 i friläge och hann sedan få en extra poäng för hållen nolla då han byttes ut innan Sebastian Larsson skruvade in kvitteringen på frispark.

Anfallare: Alexander Jeremejeff (BKH), 8,2mSEK: 12 poäng
I avsaknad av avstängde skytteligaledaren Paulinho smällde Häcken in fem mål mot Dalkurd på bortaplan. Alexander Jeremejeff gjorde två av dem och spelade fram till ytterligare ett, men drog även på sig ett guld kort som gör att han är avstängd i nästa match.

Anfallare: Salif Camara-Jönsson (TFF), 6,8mSEK: 11 poäng
Rutinerade Salif Camara-Jönsson gjorde sitt första allsvenska mål då han slog in reduceringen för Trelleborg mot Elfsborg. Kort därefter nickade han fram Isak Jönsson till kvitteringsmålet, och tack vare ytterligare två offensiva bonuspoäng tar han plats i veckans bästa elva.

Anfallare: Viktor Lundberg (BKH), 6,2mSEK: 10 poäng
Viktor Lundberg var en av alla Häcken-spelare som hade lekstuga mot Dalkurd, även om det bara varade i 60 minuter för just Lundberg. Ett mål och en assist blev facit på den tiden.

Ta mig till Allsvenskan Fantasy!

Kommande matcher

sön 31 mar 15:00 2019

Falkenbergs FF - Örebro

sön 31 mar 15:00 2019

AIK - Östersund

sön 31 mar 15:00 2019

Kalmar FF - IK Sirius FK

sön 31 mar 17:30 2019

Helsingborgs IF - IFK Norrköping FK

sön 31 mar 17:30 2019

Athletic Eskilstuna - IFK Göteborg

mån 1 apr 19:00 2019

Djurgården - GIF Sundsvall