Scoutrapporten GW#25

Scoutrapporten GW#25

I takt med att de svåra omgångarna avlöser varandra fortsätter scoutrapporten med blandade rekommendationer. Bland favoriter som Kharaishvili och Sundgren dyker bland annat Hammarbys reservmålvakt upp. Håll till godo!

Och kom ihåg att deadline för gameweek 25 är ikväll fredag kl. 18.00!

Målvakt: Davor Blazevic (HAM), 3,9mSEK

Med Johan Wiland nyopererad ser det ut att bli Davor Blazevic som vaktar Hammarbys mål resten av säsongen. 25-årige Blazevic spelade senast i förlusten mot Malmö, men när Bajen nu möter Kalmar på hemmaplan är chanserna till en hållen nolla klart större.

Back: Björn Paulsen (HAM), 6,6mSEK
Då det för första gången på länge råder tveksamheter kring Neto Borges startchanser – han hoppade in senast mot MFF – placerar vi backrekommendationen från Hammarby hos Björn Paulsen. Ett ständigt offensivt hot som nätat i två av de tre senaste matcherna.

Back: Henrik Löfkvist (DFF), 4,8mSEK
Dalkurd har hållit nollan i hälften av sina sex senaste matcher, och när ett Paulinho-löst Häcken kommer på besök kan det bli mer av den varan för givne Henrik Löfkvist och kompani.

Back: Daniel Sundgren (AIK), 7,0mSEK
AIK har ett par jobbiga avstängningar inför omgångens match, men i och med att motståndaren Malmö kommer från en tuff bortamatch mot Sarpsborg i Europa League borde Gnaget kunna ha lite bättre kontroll på måndag. Daniel Sundgren erbjuder poängmöjligheter både offensivt och defensivt.

Mittfältare: Giorgi Kharaishvili (GBG), 6,5mSEK
Med frågetecken för Göteborgs anfallsduo Söder-Hysén vänder vi blickarna mot Giorgi Kharaishvili, som så många gånger förr, när Sundsvall kommer på besök. Blåvitt verkar ha avstyrt nedflyttningshotet och bör kunna nå ett bra resultat med vind i ryggen på hemmaplan.

Mittfältare: Simon Lundevall (IFE), 9,3mSEK
Ni kan läsa mer om varför Elfsborgs kreative mittfältare Simon Lundevall kan vara ett bra drag inför de avslutande omgångarna här. Till att börja med nu så möter Borås-laget jumbon ett avstängningsdrabbat Trelleborg, som har förtvivlat svårt att vinna matcher och inte släppa in mål.

Mittfältare: Philip Haglund (IKS), 6,7mSEK
Philip Haglund, med 100 fantasy-poäng den här säsongen, är en mästare på att dyka upp med viktiga mål för Sirius. Och det blir inte mycket viktigare än hemmamatch mot jagande BP på söndag.

Mittfältare: Sebastian Larsson (AIK), 9,4mSEK
Med Enoch Kofi Adu avstängd, och frågetecken för Kristoffer Olssons medverkan, kommer ett tyngre mittfältsansvar vila på Sebastian Larsson. Om det finns någon i den här serien som kan axla det så borde det vara han.

Mittfältare: Felix Hörberg (TFF), 4,9mSEK
Unge yttern Felix Hörberg har seglat upp som Trelleborgs farligaste offensiva vapen under andra halvan av säsongen. Om TFF ska ha någon chans mot Elfsborg kommer det förmodligen inbegripa en bra insats av 19-åringen.

Anfallare: Nikola Djurdjic (HAM), 8,4mSEK
Nikola Djurdjic är på väg mot någon sorts sen formtopp. Målskörden är det fortfarande sisådär med, men han har plockat assistpoäng i de tre senaste matcherna. Räkna med att han kommer vara inblandad i farligheter mot Kalmar.

Anfallare: Moses Ogbu (IKS), 7,6mSEK
Efter tre mål och en assist på två matcher blev Moses Ogbu poänglös för Sirius borta mot Trelleborg senast. Hemma mot BP bör det dock kunna rassla till igen.

Ta mig till Allsvenskan Fantasy!

Kommande matcher

sön 31 mar 15:00 2019

Falkenbergs FF - Örebro

sön 31 mar 15:00 2019

AIK - Östersund

sön 31 mar 15:00 2019

Kalmar FF - IK Sirius FK

sön 31 mar 17:30 2019

Helsingborgs IF - IFK Norrköping FK

sön 31 mar 17:30 2019

Athletic Eskilstuna - IFK Göteborg

mån 1 apr 19:00 2019

Djurgården - GIF Sundsvall