Nyheter

Chevron
Allsvenskans upptaktsträff hålls 19 mars

Allsvenskans upptaktsträff hålls 19 mars

Datum, plats och tid för Allsvenskans och Superettans Upptaktsträffar är fastställda. Allsvenskans Upptaktsträff kommer att äga rum på Clarion Hotel Arlanda Airport på tisdagen den 19 mars, medan Superettans Upptaktsträff går av stapeln på Clarion Hotel Post i Göteborg, måndag den 25 mars.

Upptaktsträffarna är vår stora årliga uppstart av ligorna Allsvenskan och Superettan. Det är ett tillfälle för media att få komma nära och samla på sig relevant information om klubbarna, lagen, spelarna och mycket annat inför den kommande säsongen.

Allsvenskans Upptaktsträff blir precis som förra året ett kvällsevenemang som inleds med en klubbmässa där media erbjuds att prata med spelare, tränare och personal från klubbarna. På kvällen tar ett scenprogram vid där samtliga klubbars tränare och en spelare från vardera klubb deltar.

Superettans Upptaktsträff äger precis som förra året rum på Posthotellet i Göteborg. Upptaktsträffen genomförs dagtid och avslutas runt klockan 16:00.

Vid båda Upptaktsträffarna deltar tränare, spelare och ytterligare representanter från de aktuella klubbarna i Allsvenskan och Superettan. Utöver det närvarar elitdomare, samarbetspartners och media, samt representanter från Svensk Elitfotboll.

Foto: bildbyrån