Blåvitt föll på stopptid

Ett hörnmål i den 93:e minuten blev IFK Göteborgs fall då man förlorade mot sydkoreanska Jeonnam Dragons med 1-0 under måndagen.

IFK Göteborgs första och enda match under träningslägret i Portugal spelades mot sydkoreanska Jeonnam Dragons, som för fyra dagar sedan vann med 1-0 mot IK Sirius.

I en match som nästan helt saknade avslut på mål och farliga chanser skedde det mesta på stopptid idag. Unge Benjamin Nygren hade redan haft ett av IFK Göteborgs bästa avslutslägen i matchen – den gången täcktes skottet i straffområdet till inkast – men när han frispelades av Sargon Abraham i den 91:a minuten kunde sydkoreanernas målvakt med nöd och näppe rädda.

Matchens sista möjlighet? Tyvärr inte, för IFK Göteborgs del. Jeonnam skaffade sig en hörna i den 93:e minuten, och på den inåtskruvade bollen kunde en helt fristående Dragons-spelare nicka in 1-0, som även blev slutresultatet.

Närmast för IFK Göteborgs del väntar premiär i Svenska Cupens gruppspel då man på söndag ställs mot Nyköpings BIS på bortaplan.