Drömstart ordnade segern för Hammarby

Redan innan kvarten var spelad på Tele2 Arena hade Hammarby 3-0 efter dubbla mål av Gustav Ludwigson och ett av Aron Jóhannsson. Bajen vann till slut matchen med 4-2.

Se höjdpunkter.

Fyra minuter tog det innan Gustav Ludwigson gav hemmalaget ledningen mot Mjällby. Bara minuten senare satte Jóhannsson tvåan innan Ludwigson gjorde sitt andra i den tolfte minuten.

Mamudu Moro reducerade för Mjällby med en soloräd innan den första halvleken var slut. Men kvarten in i den andra halvleken gick Hammarby upp till en tremålsledning igen när Tim Söderström satte sitt första allsvenska mål till 4-1.

David Batanero putsade till siffrorna i den 69:e minuten med en vacker placering från distans, men närmre än så kom inte Mjällby.