Johansson säkrade tung Falkenberg-seger

Calle Johansson nickade in matchavgörande 2–1 för Falkenbergs FF i lördagens hemmamatch mot Örebro SK.

Lördagens enda match i Allsvenskan spelades på Falcon Alkoholfri Arena, där hemmalaget Falkenbergs FF tog emot formstarka Örebro SK. Efter en mållös första halvlek skulle det hända desto mer efter pausvilan.

Tobias Englund kunde lägga in 1–0 för FFF i öppen kasse efter en snabb kontring i den 67:e mintuen. Men direkt efter svarade Deniz Hümmet med att slå in 1–1 efter en frisparksvariant av ÖSK.

Men Falkenberg skulle dra det längsta strået och ta tre tunga poäng i den nedre delen av tabellen efter att mittbacken Calle Johansson hoppat högst och nickat in 2–1 på hörna med kvarten kvar att spela.