Kryss i toppmötet i Stockholm

Det allsvenska toppmötet på Tele2 Arena slutade oavgjort mellan Djurgården och Elfsborg.

Se höjdpunkter.

Jesper Karlsson är klar för nederländska AZ, men det verkar inte hindrar 22-åringens psyke. I bortamötet med Djurgården satte anfallaren 1-0 till Elfsborg med ett distinkt distansskott efter 21 minuter. Båda lagen hade sedan flera fina lägen, men de båda målvakterna skötte sig utmärkt och såg till att Karlssons mål var det enda att summera från den första halvleken.

Precis i inledningen av den andra satte Edward Chilufya kvitteringen för hemmalaget efter att Jesper Karlström serverat en fin djupledsboll till ytterspringaren.

Båda lagen letade efter ett segermål, men några fler baljor fick vi inte se och lagen fick nöja sig med vars en poäng.