Kryss mellan fortsatt obesegrade Sirius och Kalmar

Både IK Sirius – Kalmar FF och Hammarby – BK Häcken slutade 1–1.

IK Sirius – Kalmar FF: 1–1
Efter en mållös första halvlek utan några större målchanser tog Sirius ledningen hemma mot Kalmar i den 52:a minuten. Mohammed Saeid högg på en lös boll och tryckte in 1–0 från straffområdeskanten. Gästande KFF svarade direkt på sitt första insläppta mål för säsongen då Jonathan Ring kunde skruva in 1–1 bara minuten senare. Matchen slutade oavgjort och båda lagen står på raden 2–2–0 efter fyra spelade matcher.

Hammarby – BK Häcken: 1–1
Häcken tog sin första poäng för säsongen då man spelade oavgjort borta mot Hammarby. Gästerna tog ledningen då Alexander jeremejeff nickade in Martin Olssons djupa vänsterinlägg, men hemmalaget kom tillbaka i den andra halveken. En hörnvariant avslutades av Abbe Khalili vars skott styrdes i mål av bortaförsvarare.