Levi segerorganisatör i Varberg

18 October, 2020 kl 19:22 Jonathan Levi gjorde tre mål och hade en fin kväll när IFK Norrköping slog Varberg på bortagräs.

Se höjdpunkter.

Levi inledde målskyttet när han, via Varbergsförsvarare, tryckte in en frispark i den 25:e minuten. Med sju minuter kvar av den första halvleken spelade sig IFK Norrköping elegant fram till en ny chans på vänsterkanten och till slut hamnade Bergmann Johannesons inspel på pannan hos Levi och 2-0 var ett faktum.

Astrit Selmani gav hemmalaget hopp i den sista minuten av första halvlek när han satte reduceringen.

Men hoppet släcktes efter att Alexander Fransson fint spelade fram Jonathan Levi som, med vänsterfoten, placerade in sitt tredje för kvällen.

FOTO: Bildbyrån

Marek Hamsik klar för IFK Göteborg

8 Mar 2021
Nu står det klart att den tidigare Napolikaptenen Marek Hamsik spelar med IFK Göteborg under våren.

Så spelas kvartsfinalerna i Svenska Cupen

7 Mar 2021
Sex lag från Allsvenskan har tagit sig vidare från gruppspelet och nu har slutspelet lottats.

Kvartsfinallagen klara i Svenska Cupen

7 Mar 2021
Hammarby, BK Häcken, Östersunds FK och IFK Norrköping tog sig vidare till slutspel i Svenska Cupen.

Så har lagen värvat i vinter

7 Mar 2021
Det fortsätter hända saker i de allsvenska klubbarna. Här är spelarna som kommit och lämnat din klubb.

Full pott i cupen för Djurgården och Degerfors

6 Mar 2021
Djurgården och Degerfors IF är klart för kvartsfinal i Svenska Cupen efter att lagen gått rent i gruppspelet.

Läget inför cupavgörandet

4 Mar 2021
Två omgångar av Svenska Cupens gruppspel är spelade och i helgen blir kvartsfinallagen klara. Så här ser det ut inför avslutningsrundan.

Sen och viktig kvittering för ÖFK i andra cupmatchen

3 Mar 2021
Efter premiärsegern i Landskrona såg Östersunds FK ut att kamma noll i hemmamötet med Akropolis IF på onsdagskvällen. Men Jerrell Sellars kvitterade i slutminuterna.

Malmö föll borta mot GAIS

1 Mar 2021
Malmö FF förlorade med 1–0 borta mot GAIS under måndagskvällen – ett resultat som innebär att MFF inte längre har chansen att nå kvartsfinal i Svenska Cupen.

Hammarby i förarsätet i grupp 8

28 Feb 2021
Hammarby besegrade Oskarshamns AIK med 3–0 under söndagen och toppar därmed grupp 8 inför den sista gruppspelsomgången. Under dagen vann sammanlagt sju av nio allsvenska lag sina cupmatcher.

Drömstarter bäddade för allsvenska segrar

27 Feb 2021
AIK, Mjällby och Häcken tog ledningen i sina respektive matcher innan tio minuter var spelade och det blev poäng för samtliga allsvenska klubbar i dagens cupmatcher.

Svensk Elitfotboll lanserar en öppningsplan för återgång till publik

24 Feb 2021
Svensk Elitfotboll presenterar en öppningsplan som skildrar hur den svenska elitfotbollen utifrån rådande smittläge successivt, och i dialog med myndigheterna, ska kunna välkomna publiken tillbaka till arenorna. – Vi är experter på att arrangera evenemang med publik. Nu söker vi myndigheternas expertis i smittskyddsfrågor. Elitfotbollen och myndigheterna kan jobba tillsammans för en lösning som möjliggör spel med publik redan från säsongsstart, säger Mats Enquist, generalsekreterare på Svensk Elitfotboll.

Abraham avgjorde för decimerat Degerfors

22 Feb 2021
Degerfors IF inledde Svenska Cupens gruppspel med en 1–0-seger borta mot IF Elfsborg. Samtidigt i samma grupp vann Falkenbergs FF borta mot Utsiktens BK.