Malmö FF vände och vann i Uppsala

Två gånger hämtade Malmö FF upp underläge mot Sirius och när domaren blåste för fulltid stod det 5-2 till MFF på resultattavlan.

Se höjdpunkter.

Hemmalaget tog ledningen från straffpunkten mitt i den första halvleken. Mohammad Saeid var stensäker från elva meter och placerade in bollen bakom Johan Dahlin.

MFF bjöds sedan in i matchen efter ett snöpligt självmål, men nyinbytte Stefano Vecchia satte 2-1 till hemmalaget nästan omgående.

Ola Toivonen kvitterade och med fem minuter kvar klackade han fram Isaac Kiese Thelin som satte 3-2 till skåningarna.

Precis innan klockan tickade upp på 90 satte Jo Inge Berget 4-2 efter en fin räd och lite hjälp från en Siriusförsvarare. Och med matchens sista spark fastställde Søren Rieks slutresultatet till 5-2.