MFF vann klassikermötet

Malmö FF studsade tillbaka in på vinnarspåret med en 3–1-seger hemma mot IFK Göteborg. Adi Nalic låg bakom två av målen för hemmalaget.

Malmö FF rivstartade som brukligt i år när IFK Göteborg kom på besök till Eleda Stadion, och redan efter 90 sekunders spel fick laget en straffspark. Lagkaptenen Anders Christiansen var säker från straffpunkten och 1–0 var ett faktum.

Pontus Wernbloom utnyttjade ett misstag i Malmö-försvaret och kunde lägga in kvitteringen i den 23:e minuten, men drygt tio minuter senare var Malmö i ledning igen då formstarke Ola Toivonen stötte in Adi Nalics låga inspel.

Nalic låg sedan bakom Malmös 3–1-mål i den andra halvleken då hans inlägg styrdes på en IFK-försvarare och seglade in i kassen.

Se målen och övriga höjdpunkter från matchen här.