Mjällby räddade sen pinne mot Värnamo

Herman Johanssons kvitteringsmål i den 95:e minuten räddade en poäng för Mjällby AIF, efter att Oscar Johansson gett IFK Värnamo ledningen i den första halvleken.

Mjällby AIF – IFK Värnamo: 1–1
IFK Värnamo gick mot säsongens andra seger efter att Oscar Johansson gett laget ledningen redan i den sjätte minuten på Strandvallen. Men nästan 90 minuter senare skulle hemmalaget MAIF få in ett kvitteringsmål. Herman Johansson pressade IFK-försvaret och lyckades snappa upp en lös boll, runda målvakten och rulla in 1–1 i den 95:e minuten, och mötet på Listerlandet slutar oavgjort.

IK Sirius – IF Elfsborg: 2–0
Stärkta av en 2–0-seger borta mot Varbergs BoIS i den senaste omgången luckades IK Sirius upprepa segersiffrorna hemma mot IF Elfsborg under lördagen. Efter en mållös första halvlek kunde CHristian Kouakou lägga in 1–0 i närmsta hörnet med ett lågt skott i den 56:e minuten. Bara sju minuter senare hade Blåsvart dubblat ledningen då Aron Bjarnason behärskat sköt in 2–0 efter Laorent Shabanis förarbete på vänsterkanten.