Noring till Falkenberg

25 maj, 2020 kl 15:12 Målvakten Viktor Norings har skrivit på ett kontrakt med Falkenbergs FF som sträcker sig säsongen ut.

Efter att Tim Erlandsson åkt på en långtidsskada i början på maj har FFF letat efter en ersättare till honom. Nu är Viktor Noring, senast i Kalmar FF, klar.

Norings kontrakt med Kalmar FF gick ut vid årsskiftet och han har tränat själv sedan dess. Nu ser han fram emot att komma igång med sin nya klubb och han vet vad han siktar emot.

– Man vill såklart spela. Jag är sugen på att visa vad jag går för och då inte bara på träning. Jag siktar på att komma in i klubben, lära känna alla och hitta min plats. Jag ska göra allt jag kan på träningar och matcher. Sen är det upp till Hasse Eklund och staben att bestämma vem som spelar. Förhoppningsvis får jag spela. Det ska bli intressant att träffa Johan Brattberg och Björn Nordberg och se vad det blir för träningsupplägg, säger han till falkenbergsff.se.

Noring slog igenom i Trelleborgs FF och har efter det bland annat tillhört Malmö FF, Celtic och senast alltså Kalmar FF. Han hoppas kunna vara med och bidra till en fin säsong för laget vid havet, och tror att chansen att nå en fin placering är bra.

– Jag tror att de är goda och att det blir jämnt uppåt och neråt. Det blir speciellt när det startar i gång – förhoppningsvis i mitten på juni – då det antagligen blir många matcher på kort tid. Kan man komma in i ett flow så kan det gå bra, säger han.

Falkenbergs Sportchef, Håkan Nilsson, är glad att kontraktet är påskrivet.

– Falkenbergs FF är mycket nöjda med att ha kontrakterat Viktor Noring, i första hand året ut. Viktor har rutin via spel i elitklubbar under en följd av år och vi ser fram emot att han tar upp kampen med Johan Brattberg. Det vi hitintills lärt känna av Viktor är att han är en personlighet som passar bra in i gruppen och bygger vidare på Falkenbergsandan, säger Nilsson till klubbens hemsida.

FOTO: Bildbyrån

Elfsborg vände och vann i Kalmar

13 jul 2020
Kalmar hade 1-0 fram till den 85:e minuten. Först kvitterade gästerna från Borås, innan man på tilläggstid också satte segermålet.

Sen kvittering gav Peking poäng i Malmö

13 jul 2020
Det såg länge ut som IFK Norrköpings förlustnolla skulle försvinna, men en sen kvittering från Pontus Almquist gjorde att serieledarna fick med sig en poäng från Stadion i Malmö.

Mjällby tvåa efter hemmaseger mot Häcken

12 jul 2020
Nykomlingen Mjällby AIF har inlett säsongen starkt. Idag slog man tillbaka BK Häcken med 3-1 och just nu är man på andra plats i den allsvenska tabellen.

Djurgården tog åttonde raka mot IFK Göteborg

12 jul 2020
På Gamla Ullevi vann Djurgården med 2-1 efter att ha spelat med en man mer i 75 minuter. Segern var Djurgårdens åttonde raka mot IFK Göteborg.

HIF fixade första trepoängaren

12 jul 2020
Anthony Van den Hurk gjorde en stark insats, spelade fram till ett mål och gjorde ett själv, när Helsingborgs IF besegrade AIK.

Mehmeti spräckte hemmanollan

12 jul 2020
Örebro SK slog Varbergs BoIS med 1-0 efter att Egon Mehmeti gjort ÖSK:s första mål på Behrn Arena den här allsvenska säsongen.

Azrafshan ny tränare i Östersund

11 jul 2020
Östersunds FK meddelade i veckan att man går skilda vägar med tränaren Ian Burchnall. Nu är ersättaren klar och det blir Amir Azrafshan som tar över.

Hallenius klar för IFK Norrköping

11 jul 2020
Linus Hallenius vänder hem från Cypern och har skrivit på för IFK Norrköping.

ÖFK tog tre pinnar i Falkenberg

11 jul 2020
Jordan Attah Kadiri gjorde matchens enda mål när Östersunds FK säkrade tre poäng borta mot Falkenbergs FF.

Mållöst mellan Hammarby och Sirius

11 jul 2020
IK Sirius tog poäng för sjätte matchen i rad när man höll nollan borta mot Hammarby.

IFK Göteborg och Malmö FF möts i Svenska Cupens final

9 jul 2020
IFK Göteborg besegrade Elfsborg efter förlängning och för Malmö FF krävdes straffläggning för att slå Mjällby AIF.

ÖFK och Burchnall går skilda vägar

9 jul 2020
Östersunds FK genomför förändringar i tränarstaben. Klubben och huvudtränaren Ian Burchnall går skilda vägar. – Jag har uppskattat mina år i ÖFK och vill rikta ett stort tack till alla supportrar, säger Burchnall.