Nymans strafftrippel avgjorde

IFK Norrköpings Christoffer Nyman gick upp i ensam skytteligaledning när han gjorde hat trick från elva meter mot Falkenbergs FF.

Se höjdpunkter.

Det blev en händelserik första halva på Östgötaporten. Redan efter en och en halv minut satte John Chibuike ledningsmålet för gästerna efter att han fått ett fritt läge i straffområdet.

Men hemmalaget kom tillbaka. Christoffer Nyman fixade kvitteringen från straffpunkten i den 22:a minuten när han satte bollen i det högra hörnet. Tio minuter senare fick Peking en ny straff och den här gången valde Nyman att välja hörn. Resultatet blev dock detsamma och Norrköping hade vänt. Sedan gick det bara två minuter innan Nyman återigen fick chansen från elva meter. Den här gången valde han att sätta bollen mitt i mål till 3-1.

Med 20 minuter kvar av matchen skallade Ishaq Abdulrazak in slutresultatet 4-1 för hemmalaget.