Oavgjort efter vändning och sena mål

I Falkenberg tog hemmalaget en tidig tvåmålsledning. I den andra halvleken kom serieledande IFK Norrköping tillbaka.

Se höjdpunkter.

Ett ösregn kombinerat med kraftiga vindar låg över Västkusten när IFK Norrköping gästade Falkenberg. Hemmalaget kontrollerade vädret bäst och tog ledningen när Christoffer Carlsson volleysköt in 1-0 halvvägs in i den första halvleken. Ett tiotal minuter senare satte Edi Sylisufaj sitt femte mål för säsongen till 2-0.

IFK Norrköpings Pontus Almqvist byttes in i paus och behövde bara 13 minuter innan han hittade nätet och reducerade med pannan efter Jonathan Levis hörna.

Levi, också han inbytt, kvitterade sedan efter ett fint anfall. Det såg ut att bli matchens sista mål, men i slutminuterna gjorde Karl Söderström 3-2 för Falkenberg. Men Peking kom tillbaka igen och i den 95:e matchminuten fastställde Sead Haksabanovic slutresulatet till 3-3 med en straffspark.