Sen kvittering gav Blåvit poäng

IFK Göteborgs Sargon Abraham höll sig fram och stötte in 2-2 på tilläggstid när Mjällby AIF gästade Gamla Ullevi.

Det var Mjällby sombörjade matchen bäst i Göteborg. Jacob Bergström gjorde 1-0 redan efter tre minuter efter fint samarbete med David Löfquist. Men Blåvitt kom tillbaka och nyförvärvet Mattias Bjärsmyr kvitterade i början av den andra halvleken.

Firma Löfquist/Bergström skulle dock slå till igen. Den här gången var det Bergström som spelade fram Löfquist. Mittfältaren tog sig in i offensivt straffområde och krutade upp ledningsmålet i det första krysset.

Men det blev ingen första seger för Mjällby. Två minuter in på tilläggstiden stötte Sargon Abraham in 2-2 efter passning från Tobias Sana.

Se höjdpunkter från matchen på highlights.allsvenskan.se.