Sen vändning gav Djurgården tre poäng

Malmö FF hade en tvåmålsledning inför de sista tio minuterna. Då vaknade Djurgården, gjorde tre mål och vände på steken.

Se höjdpunkter.

Gästande Malmö FF dominerade den första halvleken och tog också ledningen genom Ola Toivonen. Efter snabbt klappklapp-spel på vänsterkanten spelade Jo Inge Berget in bollen till Toivonen som från centralt läge flyttade den en gång och sedan tryckte in 1-0 i det vänstra krysset.

En kvart in i den andra halvleken höll sig Toivonen framme igen. Søren Rieks slog en djupledsboll till Jonas Knudsen på vänsterkanten. Snett inåt bakåt fanns Toivonen som tryckte in 2-0 för Malmö.

Djurgårdens hopp tändes med tio minuter kvar när Frederik Ulvestad nickade in reduceringen efter en hörna.

Bara två minuter senare fick hemmalaget en ny hörna. Bollen hamnade hos Kalle Holmberg som klippte in kvitteringen.

Av bara farten satte Kalle Holmberg också segermålet för Djurgården precis innan klockan slog 90 minuter.