Sent mål löste Pekingpinne

Sam Adegberno nickade in kvitteringen för Peking och Christian Kouakou avgjorde för Sirius.

IK Sirius – Östersunds FK 1-0
Christian Kouakou gjorde sitt åttonde mål för säsongen när han placerade in bollen från straffområdeslinjen och gav Sirius ledningen efter 30 minuters spel.

Målet blev matchens enda och ÖFK ligger kvar på jumboplatsen. De tre poängen gör att Sirius just nu är nia i tabellen.

Malmö FF – IFK Norrköping 1-1
Gästerna fick tidigt möjligheten att ta ledningen från straffpunkten, men CHristoffer Nymans straffspark räddades av Ismael Diawara i Malmös mål. Nymans chans var den bästa i första halvleken, men det saknades inte möjlighter åt något håll. Antonio Colak hade flera fina chanser, men lyckades inte överlista Oscar Jansson.

Men efter en timmes spel kom hemmalagets ledningsmål. Felix Beijmo spelade in bollen från höger och Adi Nalic klacksparkade elegant in 1-0 till de himmelsblå. Målet såg ut att bli matchens enda, men långt in på tilläggstiden nickade Samuel Adegbenro in kvitteringen och fixade en poäng till IFK Norrköping.