Winbo matchhjälte i svängigt möte

Nykomlingarna Mjällby AIF och Varbergs BoIS möttes i en svängig match under söndagen, där gästernas Albin Winbo blev matchhjälte med sitt 3–2-mål i den 79:e minuten.

Varbergs BoIS gick raskt upp i en 2–0-ledning borta mot Mjällby AIF efter två inlägg av vänsterbreddaren Adama Fofana. Först kunde Robin Book slå in 1–0 i den andra minuten efter ett misstag i hemmalaget, sedan ökade Gustav Norlin på till 2–0 efter ett snabbt anfall.

Men Mjällby reste sig och kom tillbaka målmässigt i den andra halvleken. Mamudo Moro reducerade till 2–1 och Jacob Bergström tryckte in 2–2 med ett lågt avslut.

Albin Winbo skulle dock få sista ordet i matchen för Varberg då han högg på en lös boll i straffområdet och lättade in 3–2 i den 79:e matchminuten.