Målkalas mellan Elfsborg och Sirius

IF Elfsborg och IK Sirius gjorde tre mål var när lagen delade på poängen i Borås.

Redan efter åtta minuters spel hade kvällens match på Borås Arena redan bjudit på tre mål. Stefano Vecchia gav gästande IK Sirius ledningen innan Per Frick kunde stöta in sin egen retur fram till 1–1 för IF Elfsborg. Bara drygt en minut senare var Blåsvart återigen i ledningen, den här gången efter ett behärskat avslut av Elias Andersson på Vecchias inspel.

Axel Björnström satte en retur fram till 3–1 för Sirius i den 28:e minuten, men hemmalaget ryckte upp sig efter halvtidspausen. Jesper Karlsson tryckte in 3–2 från minimal vinkel, och Rasmus Alm kunde påpassligt lägga in 3–3-kvitteringen i öppen bur efter ett missförstånd i Sirius-försvaret.