Sabovic långskott fixade Mjällbypinne

Efter att Johan Larsson spelat 1-1 med sig själv i den första gav Jesper Karlsson, med sitt elfte mål för säsongen, Elfsborg ledningen. Men Besard Sabovic kvitterade med ett spektakulärt långskott och ordnade en poäng.

Se höjdpunkter.

Redan innan tio minuter var spelade gav satte Johan Larsson bollen i egen kasse och gav gästande Mjällby ledningen i Borås. Men Larsson tog snabb revansch och efter ett vackert väggspel med Simon Olsson kvitterade han till 1-1 ett par minuter senare.

I den andra halvlekens mitt gick Per Frick i backen och Elfsborg tilldömdes straff. En elvametersspark som Jesper Karlsson förvaltade på bästa sätt. Karlsson kliver i och med målet upp i delad skytteligaledning.

Med drygt tio minuter kvar kvitterade Besard Sabovic. Han såg att Elfsborgs målvakt, Tim Rönning, var långt ute och klippte till från egen planhalva. Bollen seglade över Rönning och in i mål till 2-2.