Tvåsiffrigt när U21-landslaget krossade Armenien

Efter 4–0 mot Luxemburg följde det allsvenskt präglade U21-landslaget upp med 10–0 mot Armenien idag.

I polska Lublin hade det svenska laget en trevlig kväll och bjöd på målkalas i måstematchen mot Armenien. Den förra Elfsborgsspelaren Jesper Karlsson inledde målskyttet med två straffmål innan han satte sitt tredje för ett äkta hat trick innan paus.

I den andra halvleken fortsatte Sverige trycka på och Kalmarfostrade Svante Ingelsson satte 4–0, innan inbytta AIK-anfallaren Paulos Abraham elegant lobbade in 5–0.

En annan före detta Kalmarspelare, Emil Hansson – numera i Fortuna Sittard, satte sedan två raka mål.

Debuterande MFF-yttern Amin Sarr blev inbytt i slutminuterna och fick kröna debuten med att göra 8–0–målet.

På tilläggstid gjorde sedan Paulos Abraham 9–0 innan Emil Hansson också blev tremålsskytt till 10–0.