Matchdax HBK - AIK

31 mar 2023
Premiären är äntligen här! Här kommer senaste nytt med Magnus Haglund.

BK Häcken lånar spelare från Manchester City

31 mar 2023
Julie Blakstad går på lån till Bollklubben fram till sommarens VM.

HTV: Moas första intervju och Vilde inför Uppsala borta

31 mar 2023
Hör Moa Edrud berätta om första dagarna med nya lagkamraterna innan Vilde Hasund tar vid och ger oss sina tankar om känslan i laget efter senaste veckorna.

Hemmapremiär på hemmaplan!

31 mar 2023
På måndag är det allsvensk premiär när vi åker till Sölvesborg för att ta oss an Mjällby AIF. Måndagen efter, 10 april, är det dags för första hemmamatchen. Nu tar vi sikte på att spela hemmapremiären på Påskbergsvallen.   Säsongen 2022 var sista planerade hemmamatchen den i omgång 29 mot Malmö FF, söndag 30 oktober, och efter det skulle projektet med arenans uppgradering dra i gång med full kraft. Efter att ha slutat på fjortonde plats landade Varbergs BoIS i negativt kvalspel för att säkra fortsatt allsvenskt kontrakt, ett kval som avslutades söndagen 13 november med seger hemma mot Östers IF och med det allsvenskt spel 2023.   Med kvalspelet följde en förskjutning av byggprojektet två veckor framåt då vikten av att få spela sista kvalmatchen hemma, och inte på reservarena, sattes som högsta prioritet från Varbergs BoIS. Det betyder att alla delar av Påskbergsvallen inte kommer stå helt klara till den allsvenska hemmapremiären och det har länge varit ovisst om spel på Påskbergsvallen över huvud taget skulle vara möjligt.   Efter stora insatser från alla inblandade tar vi sikte på att den allsvenska hemmapremiären nu kommer spelas på Påskbergsvallen där vi likt under hösten gör ett antal anpassningar till de två första hemmamatcherna.   Måndag 3 april, 10:00, släpper vi säsongskort för ståplats och tisdag 4 april, 15:00, kommer vi att släppa biljetterna till de två inledande matcherna mot IF Elfsborg och IK Sirius.

Student eller pensionär? Se hit!

31 mar 2023

Truppen mot IK Uppsala

31 mar 2023
Här är Hammarbys trupp till bortapremiären i OBOS Damallsvenskan, för motståndet står IK Uppsala. Avspark lördag 15.00 på Studenternas.

Hjern inför IFK Kalmar på bortaplan “jag är hungrig efter en ny vinst”

31 mar 2023
Inlägget Hjern inför IFK Kalmar på bortaplan “jag är hungrig efter en ny vinst” dök först upp på IFK Norrköping.

IFK Norrköping lånar ut Molly Wiklander

31 mar 2023
Inlägget IFK Norrköping lånar ut Molly Wiklander dök först upp på IFK Norrköping.

Tyngden på rätt plats

31 mar 2023

HTV: “Alla är taggade” – Oliver inför Degerfors

31 mar 2023
Oliver Dovin inför söndagens allsvenska seriepremiär hemma mot Degerfors.

Collins Sichenje lånas ut under 2023

31 mar 2023
AIK Fotboll är överens med den finska klubben KuPS om en utlåning av försvararen Collins Sichenje. 19-åringen...

Akademicamp under påsklovet

31 mar 2023
Hammarby IF FF:s Pojk- och Flickakademi arrangerar för ambitiösa spelare camper under skolloven. Spelarna kommer att instrueras av välutbildade tränare i den träningsmetodik som dagligen bedrivs i Hammarby IF FF:s Pojk- och Flickakademiverksamhet.